Προϊόντα για kure οξυγόνο (3)

Κινέζικο αποξηραμένο λάχανο - HoReCa

Κινέζικο αποξηραμένο λάχανο - HoReCa

Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων. Γεύση Πικάντικη, γλυκιά Θρεπτική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26 Λίπη (γ / 100γ)… 3,5 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
Φλοίδες καρύδας - HoReCa

Φλοίδες καρύδας - HoReCa

Στη μαγειρική, οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής. Προστίθενται σε διάφορες τούρτες, γλυκά ρολά και αρτοσκευάσματα, τόσο ως μια λεπτή αρωματική γέμιση όσο και ως μια νόστιμη διακόσμηση για το τελικό προϊόν. Οι νιφάδες καρύδας χρησιμοποιούνται επίσης στην επικάλυψη σοκολατένιων λιχουδιών, μπαρών τροφίμων, γλάσου παγωτού, κράκερ, τραγανά μπισκότα, μούσλι, γλυκά και πολλές άλλες επιδόρπια. Χρήση για Επιδόρπια, αρτοσκευάσματα, μπισκότα, οποιαδήποτε προϊόντα αρτοποιίας, σάλτσες, πιάτα κρέατος και ψαριού. Γεύση Λεπτή, γλυκιά με άρωμα καρύδας Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 5,0 Λίπη (γ / 100γ)… 50 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 12 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)…520
Αποξηραμένα καρότα - HoReCa

Αποξηραμένα καρότα - HoReCa

Οι λωρίδες αποξηραμένων καρότων είναι μια εξαιρετική βοήθεια για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να μαγειρέψουν. Αν αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο, η ταχύτητα μαγειρέματος ενός πιάτου θα αυξηθεί σημαντικά. Μετά από όλα, οι ρίζες δεν χρειάζεται να πλυθούν, να καθαριστούν, να τριφτούν ή να κοπούν. Αρκεί να βυθίσετε τις λωρίδες καρότου σε ένα υγρό. Αποκαθιστώντας τις σε γάλα, μετατρέπονται σε μια νόστιμη γέμιση πίτας ή βάση για μια βιταμινώδη σαλάτα. Μπορεί να προστεθεί σε τηγανητά, σε ζωμούς και σε κυρίως πιάτα. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά και θηράματα. Γεύση Γλυκιά Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 9,5 Λίπη (γ / 100γ)… 0,5 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 49 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 240